Dé afbouwspecialist van Groningen, Friesland en Drenthe
Social media

Wanden in Groningen

Wanden in Groningen

Wanden in Groningen

Wanden in Groningen, voor bedrijven en particulieren.

Sisto projectafbouw levert en monteert in Groningen wanden voor bedrijven en particulieren. Wij leveren metal stud wanden, systeemwanden en glaswanden voor scherpe prijzen. Wij komen graag bij u langs om u het juiste advies te geven voor uw project.

Metal stud wanden

De metal stud wanden zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, U kunt hierbij denken aan vochtwerende wanden, geluidsisolerende wanden of bijvoorbeeld stootvaste wanden.
Wij leveren al metal stud wanden vanaf € 26,95 per m2. Wilt u een scherpe offerte ontvangen voor uw project?

Systeemwanden

Voor het snel en flexibel indelen van een kantoor ruimte kunnen we systeemwanden toepassen. Systeemwanden zijn kant en klare wanden die eenvoudig te verplaatsen zijn. De systeemwanden zijn opgebouwd uit aluminium profielen met daar in geplaatst gipsplaten voorzien van behang naar keuze. Tevens zijn er glaselementen en deurkozijnen in te plaatsen, waardoor er snel en mooi een ruimte gemaakt kan worden.
Voor een offerte opmaat kunt u bellen of mailen met ons.

Glaswanden

Voor het luxe segment hebben we glaswanden in meerdere soorten verkrijgbaar. Wij leveren glaswanden in meerdere uitvoeringen u kunt hierbij denken aan de opbouw van de wanden met elementen voorzien van glas. Dit kan enkel of dubbelglas zijn, tevens is het mogelijk om de elementen te voorzien van luxaflex waardoor u de ruimte kunt blinderen voor inkijk..

Een andere optie is een volglas wand. Deze wand wordt alleen van glas opgebouwd met enkel onder en boven een aluminium profiel. De wanden maken de ruimte erg transparant en luxe.
Bel voor een afspraak of vraag een offerte aan bij ons.

Laat een reactie achter