Dé afbouwspecialist van Groningen, Friesland en Drenthe
Social media

Wanden in Drachten

Wanden in DrachtenWanden in Drachten,

Voor de Breede school de Wiken in Drachten gaan we de metal stud wanden leveren en monteren. Dit project omvangt 276 m² MS wanden en ca. 550 m² naden afvoegen. De metal stud wanden worden opgebouwd uit een 75 mm frame werk met aan beide zijden een dubbele gipsplaat van Knauf. De binnen plaat is een standaard 12,5 mm AK gipsplaat en de buitenste plaat is een 12,5 mm diamondplaat.

 

Eigenschappen van de wanden

De eisen die gesteld worden aan de wanden zijn redelijk hoog. Dit komt omdat het een school betreft, met de wanden van knauf kunnen we volledig aan de wensen van de klant voldoen. De wanden hebben een brandwerenheid van 60 minuten, een geluidwerendheid van 56 dB en door de diamondplaat beplating is de wand erg stootvast.

Ook wanden kopen in Drachten?

Bent u ook van plan om uw gebouw of huis te verbouwen en heeft u ook metal stud wanden nodig. Sisto project afbouw levert en monteert ook in Drachten voor zeer scherpe prijzen. Onze wanden voldoen aan alle eisen die worden gesteld aan metal stud wanden. Naast de levering van de wanden kunnen we ook desgewenst het schilderwerk voor u regelen. Dan is uw wand kant en klaar en heeft u slechts enkel met ons te maken.

Voor een vrijblijvende offerte of een bezoek op locatie bel ons gerust.
Wij komen graag bij u langs om alles vrijblijvend door te spreken

Bel voor een afspraak of vraag een offerte aan bij ons..

Laat een reactie achter