Dé afbouwspecialist van Groningen, Friesland en Drenthe
Social media
TL armaturen
v.a.  € 49,45 p/st
LED Panelen
v.a.  € 60,95 p/st

Downlighters

v.a.  € 39,95 p/st

Verlichting

Verlichting is in veel verschillende soorten verkrijgbaar. SiSto Projectafbouw biedt u diverse oplossingen voor goede verlichting, waarmee wij uw specialist in de noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe zijn.

Verlichten van het interieur in een kantoor of winkel maximaal tot zijn recht te laten komen, is het van groot belang om de keuze voor de juiste verlichting te maken. Hierin kunnen wij u adviseren. Naast het feit dat verlichting voor een groot deel de sfeer bepaalt, heeft het ook een functionele eigenschap. Met name voor werkplekken is het van belang dat u zorgt voor de juiste hoeveelheid lichtopbrengst om prettig te kunnen werken.

Verlichting TL-armaturenTL armaturen

Aangezien er diverse mogelijkheden zijn om één en ander uit te lichten, bent u bij ons aan het goede adres. Hierbij kunt u denken aan TL-armaturen die op een mooie en vakkundige manier geïntegreerd kunnen worden in een systeemplafond. Er zijn zowel standaard armaturen als energiezuinige T5 armaturen.

Alle type TL armaturen zijn te voorzien van een afschermingsplaat. Alleen leveren? Bekijk onze webshop!

 

Verlichting LED panelenLED panelen

De vraag naar LED panelen wordt steeds groter en dat is niet zo gek; LED is energiezuinig, wordt niet warm, gaat veel langer mee dan standaard verlichtingen is verkrijgbaar in verschillende kleuren licht. De panelen zijn uit te breiden met een opbouwframe en dimbare trafo´s.

Standaard wordt een paneel geleverd inclusief snoer en stekker. Alleen leveren? Bekijk onze webshop!

 

Verlichting DownlightersDownlighters

Indien goede belichting gewenst is, maar u geen grote armaturen of panelen wilt toepassen, kunt u kiezen voor downlighters. Deze zorgen voor een compleet andere sfeer in een ruimte.

Downlighters zijn verkrijgbaar in diverse types en afmetingen, zodat u voor iedere ruimte de juiste verlichting kunt vinden. Alleen leveren? Bekijk onze webshop!

 

Verlichting SpotsSpots

Bij sfeerverlichting wordt over het algemeen spots bedoeld. Spotjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ideaal voor uit uitlichten van bijvoorbeeld een schilderij, bar of bepaald deel van de ruimte. Tevens is er een keuze uit halogeen of LED lampjes. Alleen leveren? Bekijk onze webshop!

 

Juiste keuze

Voor het bepalen van het juiste type belichting is de functie van de ruimte vaak het meest belangrijk. Indien het een werkomgeving betreft, dient de verlichting goed en helder te zijn. Tegelijkertijd moet het licht rustig voor de ogen zijn, om een goede werkomgeving te creëren. Bij een sfeervolle ruimte is vaak het uitlichten van bepaalde aspecten belangrijk.
Elk type verlichting heeft zijn voor- en nadelen, waardoor het belangrijk is om te bepalen wat voor u belangrijk is. Op onze website geven wij informatie over de verschillende soorten. Mocht u toch vragen hebben, bel ons gerust!

Binnen 24 uur een offerte op maat

Ontvang offerte