Dé afbouwspecialist van Groningen, Friesland en Drenthe
Social media

Metal stud wanden Oss

wanden Oss
Klant Curans BV
Locatie Oss
Grootte van project 150 m2 wand, 200m2 plafond en 4 deuren en kozijnen
Oplevering Oktober 2016

Project Detail

Metal stud wanden Oss

Metal stud wanden Oss voor Curans BV hebben wij de metal stud wanden en systeemplafonds geleverd en gemonteerd.
De metal stud wanden zijn opgebouwd uit een metal stud profiel van 50 mm breed met aan weerszijden een dubbele gipsplaat.

De wanden zijn door ons sausklaar opgeleverd, dat wil zeggen dat wij de naden en schroefgaten hebben gedicht voor de klant.

Geluidsisolatie

De wanden zijn speciaal voorzien van een dubbele gipsplaat, omdat het behandelruimtes betreffen waarin privacy zeer gewenst is.

De metal stud wanden met een dubbele gipsplaat hebben een hogere geluidsweerstand dan een enkele gipsplaat aan weerszijden. De wanden zijn tevens 60 minuten brandwerend.

Systeemplafonds

Naast de wanden hebben wij ook de systeemsplafonds geleverd en gemonteerd. Wij hebben gekozen voor een Armstrong Perla OP. Deze plafondplaat heeft een hoge geluidsabsorptie waardoor het geluid in de ruimte niet nagalmt.

De plafondplaten zijn 60×60 cm en de kleur is wit. Armstrong plafondplaten kunt u ook eenvoudig zelf monteren in uw systeemplafond. Bestel ze bij ons online op systeemplafondplaat.nl

Ook een verbouwing in het vooruitzicht ?

Wilt u ook een offerte ontvangen voor een verbouwing van uw kantoor? Wij leveren en monteren ook in Brabant voor scherpe prijzen. Metal stud wanden, systeemplafonds en verlichting.

Bel ons gerust voor een scherpe prijs.

Vraag nu een offerte aan