Dé afbouwspecialist van Groningen, Friesland en Drenthe
Social media

Goedkope systeemplafonds

Goedkope systeemplafonds heb je in vele soorten en afmetingen. De prijs van een systeemplafond wordt hoofdzakelijk bepaald door de plafondplaat die wordt toegepast in het metalenraster.
De goedkoopste plafonds zijn systeemplafonds met de afmeting van 600×1200 en dan uitgevoerd in een vlakinleg.

De systeemplafonds worden allemaal gemonteerd met een wit raster, een zwarte kantlat en witte hoeklijn. Wij hangen al onze plafonds aan het bestaande bouwkundige plafond. Uiteraard inspecteren we eerst of het bouwkundige plafond het kan nieuwe systeemplafond kan dragen
De meeste fabrikanten hebben wel een goedkope plafondplaat. Vaak zijn deze platenwat dunner dan de basis platen (minder materiaal nodig voor de productie).

Een overzicht van goedkoopste plafondplaten (te koop in onze webshop):

Goedkope systeemplafonds, maar toch kwaliteit!

Ondanks dat de bovengenoemde plafondplaten goedkoop zijn, is de kwaliteit toch wel goed. Een systeemplafond bestaande uit bovengenoemde platen blijft net zolang goed als een duurder systeemplafond. De goedkope systeemplafonds hebben wat minder goede eigenschappen wat betreft geluidsisolatie, brandwerendheid en isolatiewaarde.

Toepassingen van goedkope systeemplafonds

Veel winkeliers of pandeigenaren kiezen voor goedkopere plafonds omdat ze vaak na een paar jaar weer een andere look willen voor hun winkel of bedrijf.
De goedkope systeemplafonds worden vaak toegepast in supermarkten, kantoren, autoshowrooms. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan Leen Bakker, Albert Heijn of Action

Hier ziet u een voorbeeld van een goedkoop systeemplafond.

Prijs ontvangen voor een systeemplafond?

Voor het ontvangen van een offerte kunt u ons bellen, mailen of een chat starten met een specialist.

Als u de afmeting van de ruimte weet en u wilt een goedkoop systeemplafond, dan ontvangt u direct een prijs van ons. Mocht uw situatie iets complexer zijn dan standaard en wenst u bezoek op locatie dan kunnen we een afspraak maken om e.e.a. met u door te spreken.

Laat een reactie achter